Tableau Cloud is het nieuwe Tableau Online. Ontdek een volledig gehoste, hoogwaardige cloudoplossing op 's werelds #1 analyseplatform. Dit snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke selfserviceplatform kan worden afgestemd op je bedrijfsarchitectuur. Het stroomlijnt de kracht van data zodat mensen sneller en met meer vertrouwen besluiten kunnen nemen, ongeacht hun locatie. Gebruik Tableau Cloud om je data voor te bereiden, te schrijven, te analyseren, er samen aan te werken, en te publiceren en delen.

Begin gratis proefperiodeNEEM EEN LICENTIE VOOR TABLEAU CREATOR
Download Tableau Cloud, samen met Tableau Desktop en Tableau Prep Builder, als onderdeel van Tableau Creator.
Download Tableau Cloud

Schermafbeelding van het Tableau Cloud-dashboard

De mogelijkheden van Tableau CloudNeem snellere, slimmere besluiten

Neem je besluiten vol vertrouwen door de kracht van data te benutten met intelligente tools zoals Dataverhalen, Data vragen en Data verklaren. Bespaar tijd en maak analyses gemakkelijk voor iedereen door geautomatiseerde en gemakkelijk te begrijpen Dataverhalen toe te voegen aan je dashboards. Verken en beantwoord cruciale zakelijke vragen in natuurlijke taal met Data vragen. En met Data verklaren ontdek je het 'waarom' achter AI-gestuurde inzichten waarvan je meer details wilt weten. Breng je datareis in kaart met Tableau Blueprint en word een datagestuurde organisatie.

Meer info


Titel van afbeelding

Integreer data-inzichten daar waar je werkt

Zet inzicht om in actie, direct in je workflow. Ontdek Tableau voor Slack en maak kennis met je digitale hoofdkwartier voor analyse: breng data naar elk gesprek en krijg overal datagestuurde inzichten. Gebruik Ingebouwde analyses en geef gebruikers en klanten datagestuurde inzichten door data en inzichten probleemloos te combineren in je producten en toepassingen. Krijg toegang tot aanbiedingen voor accelarators, connectors, extensies en meer om snel aan de slag te gaan met je analyses.

Meer info

Schaal snel met eenvoudige en veilige analyses

Integreer ze in je bedrijfsarchitectuur en stimuleer digitale transformatie. Bespaar tijd en geld, want servers configureren, software-upgrades beheren en hardwarecapaciteit schalen hoeft niet meer. Geef teamwerk een boost door data te detecteren, te verkennen, te delen en eraan samen te werken vanuit Tableau Cloud op een mobiel apparaat, tablet of computer. Bouw en schaal eenvoudig missiekritieke analyses met volledige controle vanuit Tableau Cloud, inclusief Geavanceerd beheer (binnenkort beschikbaar) voor onbeperkte schaalbaarheid, optimale efficiëntie en vereenvoudigde beveiliging.

Meer info

Bied data aan met meer vertrouwen

Profiteer van gecentraliseerd beheer, zichtbaarheid en controle dankzij eenvoudig en geautomatiseerd authenticatie- en machtigingenbeheer, zodat je zeker weet dat je data in de juiste handen zijn. Integreer met je SSO (Single Sign-On)- of identiteitsprovider. Bewaak het gebruik in één omgeving en zorg efficiënter voor naleving van de regels. Maak gebruik van een up-to-date infrastructuur met best-in-class certificeringsstandaarden voor beveiliging, zoals SOCII en ISO. Data Management is ingebouwd in het platform, zodat je vertrouwde data op een eenvoudige en herhaalbare manier kunt schalen.

Meer info

Afbeelding

Dankzij Tableau Cloud kunnen we de verschillende delen van onze organisatie samenbrengen. En doordat het zo gemakkelijk was om Red Hatters van over de hele wereld en met verschillende functies samen te brengen, hebben we snel een krachtige community kunnen creëren.

Bekijk het verhaalLees meer over het bedrijf

Start snel je analyseTableau Exchange-logo

Tableau Exchange is de plek waar je toegang hebt tot vertrouwde bronnen die zijn ontwikkeld door zowel Tableau als onze externe partners om je te helpen een snellere time-to-value te realiseren voor de meest uiteenlopende gebruiksscenario's. Uiteindelijk behaal je zo een groter rendement op je Tableau-investering.


Accelerators

Gebruik je data om krachtige dashboards op maat te maken voor je branche of onderneming.

Meer info

Dashboard-extensies

Voeg met behulp van webtoepassingen functionaliteit toe aan je dashboards.

Meer info

Connectors

Gebruik Tableau om toegang te krijgen tot aanvullende databases en toepassingen.

Meer info


Trainingsvideo’s

Bekijk gratis Tableau-trainingsvideo's om je op weg te helpen en snel door te groeien.

Nu bekijken

Leer op jouw manier

Krijg toegang tot de beste beschikbare bronnen die passen bij jouw manier van werken met Tableau.

Meer informatie over Tableau

Doe mee met de DataFam

Sluit je aan bij de Tableau Community om je datavaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een krachtig netwerk op te bouwen.

Bezoek de community

Cloudondersteuning

Krijg de ondersteuning en service die je nodig hebt van ons team van experts.

Bekijk de technische specificaties

Tableau Cloud Help

Tableau voor Slack

Stel data centraal bij elk gesprek en krijg inzichten direct vanuit de workflow met Tableau voor Slack. Ontvang meldingen rechtstreeks in je Slack-workflow. Blijf overal en altijd op de hoogte. Ontvang een waarschuwing wanneer je data een bepaalde drempel bereiken of een melding wanneer iemand een opmerking plaatst of een item met je deelt. Krijg waar je werkt direct toegankelijke geïntegreerde inzichten.

Meer info

Plannen en prijzenMensen hebben nu meer dan ooit toegang tot data nodig om hun werk beter te doen, maar niet iedereen heeft evenveel ervaring met data. Tableau biedt de juiste mogelijkheden voor elke rol en elk niveau. Bovendien vinden mensen het prettig om ermee te werken. Boek meer succes op schaal en geef je digitale transformatie een duwtje in de rug met het analyseplatform dat iedereen makkelijk en betaalbaar toegang geeft tot betrouwbare, beheerde data.


Hostingopties


Tableau Cloud

Tableau laten hosten

Een door Tableau gehoste site is de snelste manier om aan de slag te gaan met Tableau. Dit is voor de meeste particuliere en nieuwe gebruikers de beste optie.


Tableau Server

Zelf hosten

Als je IT-resources hebt en Tableau binnen je eigen IT-infrastructuur wilt hosten, is Tableau Server de beste optie.

Soorten licenties

Tableau Creator

Maak verbinding met je data, creëer visualisaties en publiceer dashboards in Tableau Desktop. Voor iedere implementatie is één Creator nodig.

Tableau Cloud $70 €70 £56 ¥8,400 kr700 $98 gebruiker/maand
Jaarfactuur
Tableau Server $70 €70 £56 ¥8,400 kr700 $98 gebruiker/maand
Jaarfactuur
Tableau Explorer

Bewerk bestaande dashboards. Beschikbaar voor teams en organisaties.

Tableau Cloud $42 €42 £34 ¥5,040 kr420 $59 gebruiker/maand
Jaarfactuur
Tableau Server $35 €35 £28 ¥4,200 kr350 $49 gebruiker/maand
Jaarfactuur
Tableau Viewer

Bekijk bestaande dashboards. Beschikbaar voor teams en organisaties.

Tableau Cloud $15 €15 £12 ¥1,800 kr150 $21 gebruiker/maand
Jaarfactuur
Tableau Server $12 €12 £10 ¥1,440 kr120 $17 gebruiker/maand
Jaarfactuur