Tableau Cloud är det nya Tableau Online. Upplev en helt värd- och molnbaserad lösning i företagsklass på världens främsta analysplattform. Det är en snabb, flexibel och lättanvänd självbetjäningsplattform som är utformad för att passa din företagsarkitektur. Den effektiviserar kraften i data så att människor kan fatta snabbare och säkrare beslut var de än befinner sig. Förbered din data och författa, analysera, samarbeta, publicera och dela på Tableau Cloud.

Starta en kostnadsfri provversionSKAFFA EN TABLEAU CREATOR-LICENS
Skaffa Tableau Cloud tillsammans med Tableau Desktop och Tableau Prep Builder som en del av Tableau Creator.
Skaffa Tableau Cloud

Skärmbild av Tableau Cloud Dashboard

Funktioner i Tableau CloudSnabbare, smartare beslut

Främja ett tryggt beslutsfattande och utnyttja kraften i data med hjälp av intelligenta verktyg som Databerättelser, Ask Data och Explain Data. Spara tid och underlätta analys för alla genom att lägga till Databerättelser – automatiserade, enkla berättelser – i dina dashboards. Utforska och besvara viktiga affärsfrågor med naturligt språk och Ask Data. Upptäck vad som ligger bakom AI-drivna insikter med Explain Data, som inbjuder till djupare utforskning. Kartlägg din dataresa mot att bli en datadriven organisation med hjälp av Tableau Blueprint.

Läs mer


Img Title

Integrera datainsikter där du jobbar

Gå från insikt till åtgärd direkt i arbetsflödet. Med Tableau för Slack kommer du till analysens digitala högkvarter: inkludera data i varje samtal och få datadrivna insikter var du än befinner dig. Med inbäddad analys kan du sömlöst bädda in data och insikter i dina produkter och applikationer och ge användare och kunder datadrivna insikter. Få tillgång till erbjudanden och kickstarta din analys med acceleratorer, kopplingar, tillägg och mycket mer.

Läs mer

Skala snabbare med enkel och säker analys

Integrera på djupet med din företagsarkitektur och driv digital transformation. Du behöver aldrig mer konfigurera servrar, hantera programuppgraderingar eller skala hårdvarukapaciteten – och du sparar tid och pengar. Med Tableau Cloud får du fart på teamarbetet genom att upptäcka, dela, samarbeta och utforska data från din mobila enhet, surfplatta eller dator. Bygg och skala upp verksamhetskritisk analys på ett enkelt sätt samtidigt som du behåller kontrollen över Tableau Cloud. Med Advanced Management får du obegränsad skalbarhet, optimal effektivitet och förenklad säkerhet.

Läs mer

Skapa tillit och förtroende för data

Centraliserad styrning, visibilitet och kontroll säkerställer att din data är i rätt händer med enkel, automatiserad autentisering och behörighetshantering. Integrera med enkel inloggning (SSO) eller din identitetsleverantör. Uppfyll efterlevnadskraven genom att övervaka användningen i en och samma miljö. Använd en uppdaterad infrastruktur med högklassiga standarder för säkerhetscertifiering som SOCII och ISO. Tack vare datahantering som är inbyggd i plattformen kan du skala pålitlig data på ett enkelt, repeterbart sätt.

Läs mer

Prova Tableau utan kostnad

Hämta och starta din kostnadsfria testversion idag

Skaffa Tableau idag

Välj det analysalternativ som passar allra bäst för just dig

Bild

Tableau Cloud ger oss möjlighet att samla olika delar av vår organisation. Och eftersom det har varit så pass enkelt att ge det till Red Hat-personal på olika positioner och över hela världen har vi snabbare kunnat skapa ett gemensamt stöd.

Se berättelsenLäs mer om företaget

Kickstarta din analysTableau Exchange-logotyp

Med Tableau Exchange får du tillgång till pålitliga resurser som skapats av Tableau tillsammans med våra tredjepartspartner. Förkorta tiden till värde, ta itu med många olika användningsfall och få i slutändan en större avkastning på din Tableau-investering.


Acceleratorer

Bygg dashboards som är skräddarsydda för din bransch eller ditt företag, allt med hjälp av data.

Läs mer

Tillägg för dashboards

Lägg till funktioner i dina dashboards med hjälp av webbprogram.

Läs mer

Kopplingar

Ge Tableau tillgång till ytterligare databaser och program.

Läs mer


Utbildningsvideor

Titta på kostnadsfria utbildningsvideor om Tableau och kom igång snabbt.

Titta nu

Lär dig på ditt sätt

Få tillgång till bästa möjliga resurser som hjälper dig att använda Tableau på det sätt du vill.

Lär dig Tableau

Gå med i DataFam

Gå med i Tableau-communityt och ta dina datakunskaper till nästa nivå samtidigt som du knyter kraftfulla kontakter.

Besök vårt community

Molnsupport

Vårt expertteam ger dig den support du behöver.

Visa tekniska specifikationer

Hjälp för Tableau Cloud

Tableau för Slack

Sätt data i centrum av varje samtal och få insikter direkt i arbetsflödet med Tableau för Slack. Få aviseringar direkt i arbetsflödet i Slack. Håll dig uppdaterad och få information var du än befinner dig: få en avisering när data når ett visst tröskelvärde, när någon lämnar en kommentar eller när en tillgång delas med dig. Låt insikterna integreras där du jobbar, så att du har dem inom räckhåll.

Läs mer

Planer och priserMer än någonsin behöver vi tillgång till data för att kunna utföra vårt arbete bättre, men inte alla har samma förhållande till data. Tableau erbjuder rätt uppsättning funktioner för varje roll och kompetensnivå – och människor älskar att använda dem. Skaffa analysplattformen som ger större framgång i stor skala. Den främjar din digitala transformation genom att göra det enklare och mer kostnadseffektivt att ge alla tillgång till pålitlig och styrd data.


Värdalternativ


Tableau Cloud

Tableau som värd

En webbplats med Tableau som värd är det snabbaste sättet att komma igång med Tableau. Det är det bästa alternativet för de flesta och för nya användare.


Tableau Server

En egen värdlösning

Tableau Server fungerar bäst om du har IT-resurser och vill ha Tableau som en egen värdlösning i din IT-infrastruktur.

Licenstyper

Tableau Creator

Anslut din data, skapa visualiseringar och publicera dashboards i Tableau Desktop. Alla driftsättningar kräver en Creator.

Tableau Cloud $70 €70 £56 ¥8,400 kr700 $98 användare/månad
Faktureras årsvis
Tableau Server $70 €70 £56 ¥8,400 kr700 $98 användare/månad
Faktureras årsvis
Tableau Explorer

Redigera befintliga dashboards. Tillgängligt för team och organisationer.

Tableau Cloud $42 €42 £34 ¥5,040 kr420 $59 användare/månad
Faktureras årsvis
Tableau Server $35 €35 £28 ¥4,200 kr350 $49 användare/månad
Faktureras årsvis
Tableau Viewer

Få åtkomst till befintliga dashboards. Tillgängligt för team och organisationer.

Tableau Cloud $15 €15 £12 ¥1,800 kr150 $21 användare/månad
Faktureras årsvis
Tableau Server $12 €12 £10 ¥1,440 kr120 $17 användare/månad
Faktureras årsvis