Tableau Embedded Analytics

Onderscheid je organisatie van de concurrentie met een snel go-to-marketplan, een verrijkte klantervaring en mogelijkheden voor aanvullende inkomstenstromen.
Tableau-dashboard op een tablet

Vergroot je groeipotentieel

Integreer en personaliseer de interactieve, analytische capaciteiten van Tableau voor een naadloze productervaring. Integreer rijke content, data en analyse rechtstreeks in je product om de betrokkenheid bij je product en de klanttevredenheid te vergroten. Monetariseer je data door je product te onderscheiden met geïntegreerde analyse, wat nieuwe mogelijkheden genereert voor aanvullende inkomstenstromen.

Toonaangevende analyse

Dashboards, visualisaties en rapporten naadloos integreren in je producten, toepassingen en webportals om klantervaring te verbeteren, kosten te verlagen en omzet te vergroten.

Til je klantervaring naar een hoger niveau

Geef je gebruikers de analyse-ervaring die ze willen en nodig hebben. Met onze modules kun je de belangrijkste functies van Tableau insluiten in je eigen toepassing. Met interactieve dashboards kunnen jij en je klanten kritieke KPI's volgen met Metrische gegevens, geavanceerde vragen stellen met Data vragen en visualisaties direct bewerken om belangrijke inzichten te ontdekken met Web Authoring.

Tableau-dashboard

 

Hier vind je meer informatie over hoe je Embedded Analytics van Tableau kunt gebruiken in je toepassingen

Tableau Embedded Analytics

Sneller waarde genereren

Met onze API's en ontwikkelaarstools kun je Tableau-analyses snel en naadloos integreren in je producten, toepassingen en webportals. Breng je producten en diensten sneller op de markt met de toonaangevende analyses van Tableau, zonder het van de grond af aan te moeten opbouwen (en zonder alle kosten en resources die daarbij komen kijken). Maak gebruik van de analytische expertise en de niet-aflatende inzet van Tableau om unieke analyse-ervaringen aan te bieden.

Flexibel en veilig schalen

Integreer analyse in de huidige omgeving van jou en je klanten. Tableau kan in je bestaande technologieën worden geïntegreerd, met veelzijdige mogelijkheden voor single sign-on, zakelijke beveiliging en kant-en-klare beschikbaarheid op schaal.

metrische gegevens in tableau

De technische kant

Het ontwikkelaarsprogramma van Tableau

Met het ontwikkelaarsprogramma van Tableau kunnen dataontwikkelaars van elk niveau trainingen volgen, vaardigheden uitbreiden en netwerken. Als je meedoet aan ons ontwikkelaarsprogramma, kun je kosteloos gebruikmaken van een sandbox voor eigen ontwikkeling waar je onze API's en andere ontwikkelaarstools in een veilige omgeving kunt testen.

Doe mee aan het ontwikkelaarsprogramma

Ontwikkelaarsresources voor geïntegreerde analyse

Bekijk onze resources voor ontwikkelaars als je meer wilt weten over het aanbieden van analyses aan je klanten. Leer hoe je snel en eenvoudig aan de slag kunt met onze API's en ontwikkelaarstools, en maak kennis met onze florerende ontwikkelaarscommunity.

Verken onze tools voor ontwikkelaars

Tableau-draaiboek geïntegreerde analyse

In dit draaiboek worden de belangrijkste API's en functies samengevat die in ingesloten implementaties worden gebruikt. In dit draaiboek vind je een gedetailleerd overzicht van onze vereisten voor insluiting, evenals de resources die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Lees het draaiboek voor insluiting

 


 

Snel te bouwen, nog sneller te gebruiken

Het kost je nu nog maar een paar uur in plaats van dagen om een krachtig Tableau-dashboard te bouwen. Personaliseer je geïntegreerde analyses met de insluitings-API en voeg tweerichtingscommunicatie toe aan je whitelabel-analyses. Beheer gebruikers en content programmatisch op schaal met de REST API

De juiste data voor de juiste gebruikers

Dankzij beveiliging en gebruikersfilters op tuple-niveau kun je met Tableau een dashboard maken en deze vervolgens steeds weer gebruiken om gefilterde data te laden op basis van de rechten van elke gebruiker. Zo weet je zeker dat je gebruikers alleen de data zien die voor hen zijn bedoeld.

Studiemateriaal en community

Van concept tot implementatie: we zijn onderdeel van jouw team. Je kunt gebruikmaken van onze opensourcestudiematerialen en van ondersteuning van de ontwikkelaars en visualisatiekanjers van de Tableau-community: de meest gepassioneerde en diverse datacommunity ter wereld.

Broadridge Financial Solutions

Het visuele analyseplatform van Tableau, gecombineerd met onze beste software, biedt snelle inzichten en analyses voor handels-, portfolio- en operationele data.

 

Cerner

De reactie van onze klanten is overweldigend positief. Klanten die Tableau al kennen, zijn er erg blij mee. Klanten zien hoe we op snel heel diep in gegevens kunnen duiken, en het ziet er nog mooi uit ook! Van een mooi plaatje gaan mensen natuurlijk wel aan.

Bekijk onze nieuwste webinars over Embedded Analytics

Reeks: Datamonetarisering

Bekijk deze webinarserie en ontdek hoe je snel en eenvoudig analyse in je eigen product kunt integreren om je productgebruik te verhogen en je klanten de mogelijkheid te bieden beslissingen te nemen die op actuele data zijn gebaseerd.

On demand bekijken

Reeks: Bouwen vs. kopen

In deze webinarserie komt aan bod wat je wilt weten, namelijk: welke visuele analyse-functies willen je klanten eigenlijk? Hoe kan ik mijn ontwikkelingsmiddelen het beste inzetten? Zelf bouwen of juist kopen? Hoe kan ik snel de markt op?

On demand bekijken

Reeks: Best practices

Bekijk deze webinarserie om meer over best practices te leren wanneer je een extern gerichte, geïntegreerde analyseoplossing voor je toepassingen overweegt.

On demand bekijken

Blogs, whitepapers en rapporten

Visualiseren om te monetariseren: hoe je nieuwe kansen kunt creëren met extern gerichte data-analyse

Alle organisaties, zowel klein als groot, hebben data en de mogelijkheid om die data in te zetten om betere ervaringen te bouwen voor klanten, partners en leveranciers. Bedrijven hebben de mogelijkheid om data te monetariseren, maar hoe ziet dat eruit en wat is de waarde ervan?

Lees de whitepaper