Analyse voor iedereen, van waar dan ook

Tableau helpt mensen data te zien en begrijpen. Ons analyseplatform verandert de manier waarop mensen data inzetten om problemen op te lossen. Ontdek waarom zowel grote als kleine organisaties op Tableau vertrouwen om meer datagedreven te worden.


Verenigd door data

Het is niet zo dat er maar één manier is waarop je je Tableau-traject kunt versnellen, maar alle wegen naar beter lopen wel via de Tableau-community. Er zijn meer dan een miljoen leden en je komt hier gelijkgestemden tegen die je helpen leren en groeien, en je inspireren, waar ter wereld je ook bent.

Onze community

Het meest uitgebreide en diepgaande analyseplatform ter wereld

Implementeer in de cloud, on-premises of gebruik de systeemeigen integratie van Salesforce CRM. Maak verbinding met al je data met volledig geïntegreerde AI/ML-mogelijkheden, beheer- en datamanagement, visuele storytelling en samenwerking.

Het Tableau-platform

Intuïtieve producten

Wij geloven dat data-analyse moet gaan over het stellen van vragen, niet over je verdiepen in software. Tableau biedt ingebouwde visuele best practices waarmee data grenzeloos verkend kunnen worden zonder de analyseflow te onderbreken. Daarom werken mensen graag met Tableau.

Verken onze producten

Je partner voor het creëren van een datacultuur

Klanten schalen Tableau sneller en breder dan ooit. Als betrouwbare partner kan Tableau organisaties helpen sneller te innoveren, bedrijfsprocessen te verbeteren en hun klanten beter te bedienen. Stimuleer een datacultuur en ontdek hoe je de waarde van je analyse-investeringen kunt benutten met Tableau.

Meer info

Iron Viz

Visualiseer wat je leuk vindt

Meld je vandaag nog aan voor de global qualifier

Aan de slag

Tableau your mind. Elke dag.

Laat de Viz van de dag dagelijks rechtstreeks naar je inbox sturen vanaf Tableau Public, de grootste opslagplaats van datastory’s ter wereld.

 

Zorg dat iedereen datagedreven beslissingen kan maken.

Blijf in je flow met Slack-integratie, geef je analyses een boost met Accelerator Data Mapping en breid je implementaties uit met Identity Pools.

Verken de mogelijkheden van 23.1

Geef AI-gedreven analyse en voorspellingen weer op een enkel platform: jouw CRM.

Als onderdeel van Salesforce geven we onze innovatie een enorme boost met onder andere onze Einstein-AI. Met CRM Analytics kun je slimmer werken, sneller trends ontdekken en uitkomsten voorspellen: allemaal binnen dezelfde toonaangevende CRM.

Meer informatie over CRM Analytics