Analys åt alla, var som helst

Tableau hjälper människor att se och förstå data. Vår visuella analysplattform är på väg att förändra hur vi använder data för att lösa problem. Se varför organisationer i alla storlekar anförtror Tableau uppgiften att bli mer datadrivna.


Gemensamt dataintresse

Det finns inget enkelt sätt att accelerera din Tableau-resa, men alla vägar går genom Tableaus community. Här har du chansen att komma i kontakt med likasinnade, lära dig, växa och bli inspirerad av våra mer än en miljon medlemmar – var du än befinner dig i världen.

Vårt community

Den bredaste, djupaste analysplattformen i världen

Driftsätt i molnet, lokalt eller integrera direkt med Salesforce CRM. Anslut till din data med fullt integrerad AI/ML-kapacitet, kontroll och datahantering, visuell storytelling och samarbete.

Tableau-plattformen

Intuitiva produkter

Vi anser att dataanalys bör handla om att ställa frågor, inte att lära sig program. Med inbyggd visuell bästa praxis erbjuder Tableau obegränsad datautforskning utan att avbryta analysflödet. Därför gillar människor att använda Tableau.

Utforska våra produkter

Din partner för att skapa en datakultur

Kunderna skalar upp Tableau snabbare och bredare än någonsin. Som en pålitlig partner hjälper Tableau organisationer att öka innovationstempot, optimera verksamheten och förbättra kundservicen. Se hur Tableau kan hjälpa dig att förstå värdet av dina analysinvesteringar genom att bygga en datakultur.

Läs mer

Iron-visualisering

Visualisera det du gillar

Delta i den globala kvalificeringen idag

Kom igång

Tableau för effekt. Varje dag.

Få dagens visualisering levererad direkt till inkorgen från Tableau Public, världens största lager med databerättelser.

 

Ge alla möjlighet att fatta datadrivna beslut.

Stanna kvar i arbetsflödet med Slack-integrering, kickstarta analyserna med Accelerator för datamappning och utvidga dina driftsättningar med identitetspooler.

Utforska funktionerna i 23.1

Se AI-drivna analyser och prognoser på en enda plattform – ditt CRM.

Som en del av Salesforce ger vi vårt nyskapande en knuff framåt med bland annat Einstein AI. Med CRM Analytics kan du arbeta smartare, upptäcka trender snabbare och prognostisera resultat internt i världens främsta CRM-system.

Läs mer om CRM-analys

Prova Tableau utan kostnad

Hämta och starta din kostnadsfria testversion idag

Skaffa Tableau idag

Välj det analysalternativ som passar allra bäst för just dig